21 Dec '11, 1am

The #Napbas

The #Napbas

Dari VA to JW Marriot Putrajaya, ke main pecut lagik RD, aku dah dok pegang2 perut coz abih dia speeding, coz dah lambat babe for the dinner. Luckily sampai jer orang tak masuk lagi ballroom….but seriously, mengucap panjang aku, ado yang terberanak dek ke main laju lagik driving dia. Did the interview for Nuffnang, Mimie looks so gorgeous wt her sponsored dress as well. in gold! The usual faces, Aud wt her new hair extension and Cindy the most panjang girl fairlah, ada gang wt Aud, so takde rasa pendek nau bila dengan Cindy ahhahaa Merata blog dah update the story of the winners, go check it out yeah. dalam blog Tian Chad and Jejai ada full list tuh Told ya Beautifulnara would win The Best Entertainment Blog! I was in the same table with Beautifulnara and Hanis Zalikha too (insyallah kalau akak larat, i ll be at your sis’s wedding, tell mama kay), Rachel Nuffies came to sa...

Full article: http://redmummy.com/2011/12/21/the-napbas/

Tweets

Brog about @napbas Highlight onli but pretty read worthy. #Napbas

Brog about @napbas Highlight onli but pretty re...

dblchin.com 21 Dec '11, 4am

This is damned rewarding to be able to spend time with new people and be among the prestigious bloggers for NAPBAS I will ...

Loving @bongqiuqiu and @cheesie's posts on the ...

cheeserland.com 20 Dec '11, 5pm

Then Region’s Best Blog. I said this before. But just by how much she has defined blogging in the past 8 years, and no one...

By Sya for #Napbas

By Sya for #Napbas

redmummy.com 19 Dec '11, 12am

what to do…gemuk pun kena tunjuk gaklah la ni, sapa2 make up pun aku tak kisah kaler apa konsep apa, tadah je muka. daripa...

Teaser - #napbas 2011

eyriqazz.com 16 Dec '11, 7pm

Casing IPAD 2 Baru untuk Eyriqazz (Teaser) #NAPBAS 2011 Hotel Deleeton Kota Kinabalu, Sabah Poring Hot Spring, Ranau Pelan...

#NAPBAS Night!

redmummy.com 16 Dec '11, 5am

They kidnapped me for a makan2, untuk mak yong yang soon to be bersalin. Dari tempat kelas yang depa recommend, penyudahny...

#napbas recap. Latest blog post - Love the setup outside - displays of the nominees and cakes with QR codes!

#napbas recap. Latest blog post - Love the setu...

sixthseal.com 18 Dec '11, 5am

I was one of the finalists for Best Lifestyle Blog at the Nuffnang Asia-Pacific Blog Awards 2011 – quite a mouthful so NAP...

Loving @bongqiuqiu and @cheesie's posts on the ...

bongqiuqiu.blogspot.com 20 Dec '11, 5pm

I don't know leh!!!!!! In my heart, it's like "You're the best you're gonna win influential". In my head, it's like "But w...

ahhh my @NuffnangMY Awards night post is up! it took really long 0_o #napbas

ahhh my @NuffnangMY Awards night post is up! it...

kinkybluefairy.net 19 Dec '11, 12pm

And then… they were giving out the award for Best Lifestyle Blog. I sat there with an expression that i hoped to be ‘not h...

[Daily Blog Reads] NAPBAS Dinner

[Daily Blog Reads] NAPBAS Dinner

sophiewillocq.blogspot.com 23 Dec '11, 11pm

I'm splitting up the NAPBAS (Nuffnang Asia-Pacific Blog Awards) post into 2! :D Today's post will just be of the dinner aw...

Congratz to winners of #NAPBAS 2011 [Sneak Peek] @beautifulnara @childhood101 @JenniEpperson @NinaWanders @googlygooeys

Congratz to winners of #NAPBAS 2011 [Sneak Peek...

tianchad.com 16 Dec '11, 7pm

All right, I am suppose to sleep early tonight but NAPBAS means quite a lot to me and I feel like blogging about it now no...

[Blog] New post on the Nuffnang Asia-Pacific Blog Awards 2011 #NAPBAS

[Blog] New post on the Nuffnang Asia-Pacific Bl...

dweam.com 22 Dec '11, 2am

Witnessing not only the winners who have evolved so much, both Wendy and Brad perfect examples from the Singapore blogosph...

Gambar | Ladies Blogger Yang Gorgeous Di NAPBAS Nite: Hi Korang,Di sebabkan aku tak ada mood nak menulis pepanja...

Gambar | Ladies Blogger Yang Gorgeous Di NAPBAS...

ciklilyputih.com 17 Dec '11, 4pm

Actually banyak lagi gambo but kamera bloggers lain.Mana taknya, bila orang nak snap je secara automatik aku terus je posi...

Full story Part 1 #napbas

dblchin.com 27 Dec '11, 2am

you can call me dblchin You can call me Clara As a beauty and lifestyle blogger, I aim to showcase my talents on my blog a...

Senarai Pemenang

Senarai Pemenang

teratakarmo.com 17 Dec '11, 6am

Senarai keputusan Pemenang Nuffnang Asia-Pacific Blog Awards 2011 (NAPBAS 2011) dikemaskinikan. Akibat kepenatan mencapai ...

[Daily Blog Reads] NAPBAS Kuala Lumpur

[Daily Blog Reads] NAPBAS Kuala Lumpur

sophiewillocq.blogspot.com 26 Dec '11, 10am

The day after the NAPBAS dinner awards were for us to explore Kualar Kumpur! I figure most Singaporeans have been to KL at...