25 Nov '11, 9am

Cerita tentang saya ditemuramah oleh pihak akhbar Oriental Daily

Cerita tentang saya ditemuramah oleh pihak akhbar Oriental Daily

Pada 22 November lalu, muka saya telah terpapar di Oriental Daily (Malaysia). Takde siapa perasan pun, tapi saya rasa ini kali pertama blogger Melayu di-featured-kan dalam akhbar bahasa Mandarin. Bertepatan dengan konsep saya iaitu originaliti, pada ketika blogger lain masuk majalah Remaja, Astro Awani dan sebagainya, saya masuk surat khabar bahasa Mandarin. Kalau dapat feature masuk akhbar Tamil lepas ni memang legendary dah. Kosmo, NST, Berita Harian dan sekarang Oriental Daily. Not bad eh? Dalam hal ini, saya rasa bahasa yang digunakan di blog ni yang mudah difahami membantu saya untuk mendapatkan slot temuramah tersebut. Terima kasih kepada pihak Oriental Daily kerana sudi memilih saya. Temuramah tersebut berkaitan Samsung Galaxy Note dan pendapat saya tentang produk Samsung. Smartphone daripada Samsung adalah antara yang terbaik dalam pasaran sekarang dan apa yang say...

Full article: http://ariffshah.com/temuramah-oriental-daily/

Tweets

[Daily Blog Reads]

[Daily Blog Reads]

sophiewillocq.blogspot.com 27 Nov '11, 2pm

I could sleep in today but I kept waking up every two hours. Loads of exam-sleep-deprivation to catch up on... It's 10pm &...

[Daily Blog Reads]

[Daily Blog Reads]

bongqiuqiu.blogspot.com 07 Dec '11, 1pm

is pleased to launch our 2nd collection on our new website today @ 8.30pm. You're in for a treat of alluringly pretty work...

[Daily Blog Reads]

sophiewillocq.blogspot.com 07 Dec '11, 10pm

Was going to blog tonight (Wednesday) but I have a massive headache so a new post will only be up later (Thursday afternoo...

[Daily Blog Reads] Away

[Daily Blog Reads] Away

sophiewillocq.blogspot.com 01 Dec '11, 5am

To all you heartless people NOT following me on Twitter , *shameless* (ok lah actually I think most of you do lol) this is...

[Daily Blog Reads] Of Recent Outings!

[Daily Blog Reads] Of Recent Outings!

belluspuera.blogspot.com 26 Nov '11, 11am

Had a really loooong & tiring week being away on a work trip, and came back yesterday slightly strung up knowing it is jus...