30 Oct '11, 9pm

Tiga Bulan Lagi Sebelum Tamat Pengajian via @ariffshah

Tiga bulan lagi sebelum saya tamat pengajian di Moscow Aviation Institute ni. Teruja? Mungkin sebab memikirkan dapat pulang ke Malaysia. Tak sabar nak tengok kucing. Lagi satu, sebab nak makan. Takut? Pun ye jugak. Tamat belajar bererti tamat tajaan daripada pihak Mara. Kalau tak cari kerja cepat-cepat, memang sakit. Mana boleh hidup tanpa sumber pendapatan. Sekarang ni setiap saat di Moscow adalah waktu yang tak boleh diulang semula. Dulu, tak kisah kalau tak buat sesuatu di Moscow, ada tahun berikutnya. Sekarang kalau terlepas sesuatu, maka berkemungkinan besar memang akan terlepas buat selama-lamanya. Contohnya seperti lawatan ke kota Saint Petersburg di utara Moscow. Bandar ni terletak lebih kurang 8 jam perjalanan keretapi biasa, atau sejam melalui penerbangan. Kebetulan minggu ni ada sekumpulan rakan akan melawat bandar tersebut, tapi saya tak dapat ikut disebabkan b...

Full article: http://ariffshah.com/tiga-bulan-sebelum-tamat-pengajian/

Tweets

I just left a comment on Susah Dulu, 3 Bulan Lagi Boleh Relax at blog.ariff

I just left a comment on Susah Dulu, 3 Bulan La...

ariffshah.com 11 Nov '11, 10am

Kawan-kawan satu batch saya pergi ke Helsinki beramai-ramai naik kapal persiaran. Kemain budak-budak ni.. Yelah, ni jalan-...

Harta FLOP, Imelda Marcos Dirampas, Bila Lagi Harta FLOM?: Manila: Tiga hartanah di Manila yang dimiliki oleh be...

Harta FLOP, Imelda Marcos Dirampas, Bila Lagi H...

greenboc.blogspot.com 30 Oct '11, 8am

anila: Tiga hartanah di Manila yang dimiliki oleh bekas wanita pertama negara itu yang ranggi, Cik Imelda Marcos, akan dir...

BIK MAMA BERSHOPPING LAGI - PEMECAH BERITA: KAH...

tukartiub.blogspot.com 31 Oct '11, 10am

KEGANASAN, PENIPUAN & INTERNET (hegemoni media daulah pecah) Edisi/Cetakan Kedua Rampaian tulisan-tulisan Hishamuddin Rais...