26 Oct '11, 7am

Jadual Update Blog (via @ariffshah)

Rasanya sekarang perlu ada jadual untuk mengemaskini blog-blog yang saya handle. Biasanya setiap tahun memang saya membeli domain dengan harapan dapatlah membuat niche blog untuk domain tersebut namun yang selalu terjadi adalah projek dan idea untuk membuat niche blog tadi terbengkalai. Orang cakap hangat-hangat tahi ayam je.. Tak pasti samada mudah ke tak buat niche blog. Kata orang, mudah je. Saya tak rasa mudah sebab semua entri tu kena tulis sendiri tapi saya pernah terdengar mereka yang aktif dalam bidang ni hanya menggunakan software autoblog untuk mendapatkan entri baru setiap hari. Tak taulah sejauh mana kebenaran perkara tersebut. Kalau ada yang berpengalaman, harap boleh berkongsi. Pada pendapat saya, niche blog ini boleh berjaya sekiranya kita memilih niche yang kita minat. Disebabkan itu, takdelah terasa bebanan nak update blog tersebut kerana bidang tersebut m...

Full article: http://ariffshah.com/jadual-update-blog/

Tweets

Weekly Update.

Weekly Update.

joy-aholic.livejournal.com 27 Oct '11, 10pm

This week started on a really good note because the workshop called me to get my car back... Oh my god. You have no idea h...

My Birkin Blog

My Birkin Blog

mybirkinblog.blogspot.com 26 Oct '11, 1pm

Bagopedia Communications, founded in 2008, is a blog group that hosts blogs in multiple interests. Our blogs include handb...

My Birkin Blog

My Birkin Blog

mybirkinblog.blogspot.com 26 Oct '11, 2pm

Bagopedia Communications, founded in 2008, is a blog group that hosts blogs in multiple interests. Our blogs include handb...

My Birkin Blog

mybirkinblog.blogspot.com 27 Oct '11, 12pm

Bagopedia Communications, founded in 2008, is a blog group that hosts blogs in multiple interests. Our blogs include handb...

My Birkin Blog

My Birkin Blog

mybirkinblog.blogspot.com 27 Oct '11, 3pm

Bagopedia Communications, founded in 2008, is a blog group that hosts blogs in multiple interests. Our blogs include handb...

My Birkin Blog

My Birkin Blog

mybirkinblog.blogspot.com 27 Oct '11, 2pm

Bagopedia Communications, founded in 2008, is a blog group that hosts blogs in multiple interests. Our blogs include handb...

Serius Genius - Jadual Berkata Perkataan Mencarut

Serius Genius - Jadual Berkata Perkataan Mencarut

blogserius.blogspot.com 27 Oct '11, 12am

Meja jadual berkala perkataan mencarut bahasa inggeris. Ianya dibuat oleh Clay Interactive dan mempunyai 103 butang yang a...

@emilyamelia do check out my blog

@emilyamelia do check out my blog

pxdkitty.blogspot.com 02 Nov '11, 4pm

No new updates here? Check out my mini blog for on the go updates! :) http://pxdkitty.tumblr.com/ ♥♥♥ Wednesday, November ...

Le Tresor Cache Update!

Le Tresor Cache Update!

sarahs-loft.com 07 Nov '11, 10am

:Shop: :Facebook: You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response , or track...

SC Blog Update: 7aste Moscow

SC Blog Update: 7aste Moscow

shannonchow.com 28 Oct '11, 2am

7aste is back this time the location is MOSCOW! Flashback on those who had an amazing time in 7aste last time such as the ...

New blog post: HP TouchPad WebOS 3.0.477 System Update

New blog post: HP TouchPad WebOS 3.0.477 System...

blog.dk.sg 24 Oct '11, 1am

The HP TouchPad is perhaps the best discontinued product in the market. HP recently roll out WebOS 3.0.477 for the TouchPa...

Memanfaatkan Penggunaan Smartphone - blog.ariff via @ariffshah

Memanfaatkan Penggunaan Smartphone - blog.ariff...

ariffshah.com 24 Oct '11, 11am

Pembelian smartphone adalah trend zaman sekarang. Semakin canggih dan terbaru smartphone yang dimiliki, semakin puas hati ...

Blawg Flash: Anda Dijemput: #JelajahSebaranCinta, Hangatkan Langat! Misi Ke-2, 29.10.2011

Blawg Flash: Anda Dijemput: #JelajahSebaranCint...

loyarburok.com 27 Oct '11, 8pm

The Pusat Rakyat LoyarBurok (PRLB) is a community centre run by the Malaysian Centre for Constitutionalism and Human Right...

Kalau Ayam & Babi Dalam Kandang Yang Sama Macam Mana? - blog.ariff via @ariffshah

Kalau Ayam & Babi Dalam Kandang Yang Sama Macam...

ariffshah.com 28 Oct '11, 10am

Bercakap tentang sensitiviti orang Melayu. Dulu kat Malaysia, di pasar raya seboleh-boleh diasingkan bahan makanan yang ta...

iOS 5 Firmware: Direct Download, Manual Update,...

liewcf.com 24 Oct '11, 4pm

Apple has released iOS 5 mobile operating system and the update is available via iTunes but many users failed to update th...