27 Sep '13, 2pm

WEI MINYAK TAK NAIK HARGA LA BANGANG!: Aku tak faham betul rakyat Malaysia ni. Dengar fitnah pembangkang bukan...

WEI MINYAK TAK NAIK HARGA LA BANGANG!: Aku tak faham betul rakyat Malaysia ni. Dengar fitnah pembangkang bukan...

Aku tak faham betul rakyat Malaysia ni. Dengar fitnah pembangkang bukan main lagi. Mana ada minyak naik? Inilah bukti pembangkang punya macai nak perbodoh dan menyusahkan rakyat. Dari dulu lagi mereka tabur fitnah, peliknya ada gak manuisa bangang yang percaya. Aku diberitahu seleuruh negara terutama sekali di KL semua steaten minyak tengah sesak akibat dari 'panic buying' Apa ke bodoh korang ni boleh percaya kata-kata pakatan hanjing ni? Pastu untuk cover story ada macai pembangkang kata harga rokok pulak alkan naik. Wei rakyat malaysia yang kurang cerdik, sampai bila lu orang mau kena tipu? Orang yang jaga negara siang malam korang kutuk. Orang yang kuat fitnah dan selalu janji mimpi basah korang percaya..

Full article: http://parpukari.blogspot.com/2013/09/wei-minyak-tak-naik...

Tweets

Harga rokok naik, BR1M pun naik. Apa lagi lepas ni?

Harga rokok naik, BR1M pun naik. Apa lagi lepas...

ariffshah.com 28 Sep '13, 4pm

Prices of cigarettes in Malaysia set to rise come 30 Sept 2013. For example, Dunhill from RM10.20 to RM12.00 — Biz News Ma...

M Tak Kenal Menteri Penerangan?: Apa dah jadi? ...

pisau.net 26 Sep '13, 5pm

Catatan Haji | Al-Wafa Catering & Services Memenuhi Citarasa Jemaah #Haji Malaysia. September 26, 2013 24hb September 2013...

#UbahPenang #GE13 Jasa Azizan Tak Sehebat Teoh ...

pisau.net 27 Sep '13, 4pm

Catatan Haji | Kaa’Kia Pusat Borong Utama Daging Makkah #haji September 27, 2013 26hb September 2013 Pekan Kaa’Kia yang ja...

Isteri Mat Yo Mohon Maaf Kepada Seluruh Rakyat ...

beautifulnara.com 27 Sep '13, 2am

Untuk apa dia memohon maaf dekat rakyat Malaysia? yg di hina, yg di maki tu adalah Pakcik tu, dia seharusnya memohon maaf ...