31 May '13, 1pm

Perihal kucing yang posh gila makan gourmet

Perihal kucing yang posh gila makan gourmet

Balik kepada cerita tadi. Keknis hidanglah makanan tuh kat Miumiu pastu dia makan gelojoh gila (tapi masalahnya dia nih memang gelojoh takde manners langsung totally un-ladylike memang boleh bawak ke majlis punya jenis kucing), tapi kali ini gelojoh dia memang parah. Like what the hell. Keknis tanya Seri (bibik) apahal Miumiu nih memalukan sangat rupa dia ngadap Fancy Feast tuh, kebuluq ke apa, pastu Seri kata diorang baru je makan walhal. Crazy cat. Or so I thought.

Full article: http://inibelogsaya.blogspot.com/2013/05/fancy-feast.html...

Tweets

Fancy Feast (via @HanisZalikha)

Fancy Feast (via @HanisZalikha)

inibelogsaya.blogspot.com 31 May '13, 8am

Jadi Keknis macam acuh tak acuh jelah nak bagi sebab seriously memang tak pernah dengar jenama ni! Pastu belek-belek apa b...

How do you like your rolex? From the street or from some fancy restaurant?

How do you like your rolex? From the street or ...

facebook.com 05 Jun '13, 1pm

Drag the corners of the transparent box above to crop this photo into your profile picture. Done Cropping | Cancel Saving ...

Impian Najib Tawan Selangor Berkecai, Kisah Musang Yang Gagal Makan Anggur

Impian Najib Tawan Selangor Berkecai, Kisah Mus...

greenboc.blogspot.com 18 May '13, 1pm

Pemerhati berpendapat, Najib telah benar-benar menunjukkan kemarahannya kepada Umno Selangor apabila tiada seorang pun pem...