29 Apr '13, 12am

Saya Sanggup Kena Panah Petir - Azhar Sulaiman #PRU13

Bila kita baca komen2 penyokong PR dan BN, dimana2 blog/internet/alam cyber , boleh terus dapat lihat perbezaan antara keduanya dengan jelas. Yang kurang ajar, bahasa kesat, maki hamun, mencarut etc dan pro-keganasan kebanyakannya dari PR. Bahasa melambangkan peribadi. Inilah hasil ‘didikan’ dari pemimpin2 PR . Saya yakin jauh di sudut hati mereka, terdetik keraguan pada seksualiti dan moral pemimpim2 mereka (Anwar, Mustapa etc) tapi tahap kebencian yang melampau dan membuta tuli terhadap kerajaan dah membutakan mata hati mereka semua. They will forever be in a state of DENIAL. Saya dah melalui 4 kali pilihanraya dan this coming election will be my 5th. Last election i voted for PEMBANGKANG but not this time around. Saya tak mau tengok negara Malaysia ini ditakbir oleh kerajaan kartun/boneka yang anti-melayu rasis(DAP), parti yg kononnya islamik (PAS) yang gunakan Islam se...

Full article: http://www.ohbulan.com/saya-sanggup-kena-panah-petir-azha...

Tweets

Azhar Sulaiman Sanggup di Panah Petir Isu Fitnah Anwar Ibrahim. Details:

Azhar Sulaiman Sanggup di Panah Petir Isu Fitna...

budiey.com 29 Apr '13, 5am

emam PRU13 makin panas dan membahang, jika semalam dihangatkan dengan kenyataan Norman KRU yang mengatakan dunia hiburan a...

Momentum dari Sabah: #PRU13 #505

anwaribrahim.com 28 Apr '13, 9am

Ditaja oleh Anwar Ibrahim untuk Malaysia Notis Penafian | Privasi | Sumbangan | Hubungkan | E-mel Hak cipta terpelihara (c...

Saya Tak Setuju Cara Juri Judge - Zain Saidin

Saya Tak Setuju Cara Juri Judge - Zain Saidin

ohbulan.com 29 Apr '13, 5am

Tadi juri ada tanya, berbaloi ke saya tanya kawan-kawan saya? Ya, saya rasa sangat berbaloi sebab kalau nak makan dengan n...

More signs of voter fraud #demirakyat #pru13

anwaribrahim.com 30 Apr '13, 6am

Ditaja oleh Anwar Ibrahim untuk Malaysia Notis Penafian | Privasi | Sumbangan | Hubungkan | E-mel Hak cipta terpelihara (c...

Masa Anda Bertindak #PRU13 #reformasi

anwaribrahim.com 30 Apr '13, 6am

I favor Anwar Ibrahim Share this message Join The Team Malaysia Other state Johor Kedah Kelantan Kuala Lumpur Labuan Melak...

Masanya hampir tiba utk kita keluar mengundi & ...

1malaysia.com.my 02 May '13, 2pm

Hari ini negara tercinta Malaysia berada di persimpangan antara masa hadapan yang penuh peluang dan harapan serta masa had...

Cara Johor: Selepas bersarapan pagi di Restoran...

1malaysia.com.my 30 Apr '13, 8am

Hari Kesepuluh: Cara Johor April 30th, 2013 by Najib Razak [View the story "Hari Kesepuluh: Johor" on Storify ] | Please e...

Dari Ijok ke Rawang, balik ke Pekan & kembali k...

1malaysia.com.my 29 Apr '13, 10am

Klik di sini untuk mendapatkan Kit Tindakan anda hari ini.

Hari Ketigabelas: Gelombang Merah di Kelantan: ...

1malaysia.com.my 03 May '13, 4am

Hari Ketigabelas: Gelombang Merah di Kelantan Mei 3rd, 2013 by Najib Razak [View the story "Hari Ketigabelas: Gelombang me...

Jadual Ceramah saya di Lembah Pantai hari ini :...

nurulizzah.com 30 Apr '13, 5am

Home > Lembah Pantai > Senarai Aktiviti & Program – 30 April 2013 Senarai Aktiviti & Program – 30 April 2013 Posted on Tue...

First Time Voter PRU13: #PRU13 #GE13

bolehland.net 05 May '13, 1pm

Finally voted for the first time. I saw a lot of pictures of the indelible ink being washed off which i personally tried t...

PRU13 Malaysia Memilih:

denaihati.com 03 May '13, 4am

Assalamualaikum dan Salam 1Dunia, setelah penat berkempen hampir lima tahun akhirnya masa yang ditunggu-tunggu hampir tiba...

"@NajibRazak: Terima kasih kpd rakyat yg memili...

1malaysia.com.my 10 May '13, 3am

Kita baru sahaja menempuh satu proses demokrasi yang terbesar dan paling mencabar di negara kita. Di setiap kampung, pekan...

(VIDEO)Azhar Sulaiman Nyatakan Kekecewaan Terha...

beautifulnara.com 26 Apr '13, 2am

eleh kwn aku dia punya kakak adalah doktor dan jg kwn kpd doktor yg bt ujian kat ats kes liwat dl,dl ms anwar dikatakan me...