31 Jul '11, 2pm

Kenapa Facebook Jadi Semakin Bosan? via @ariffshah

Kenapa Facebook Jadi Semakin Bosan? via @ariffshah

Aku merasakan Facebook semakin bosan sejak dua menjak ni. Korang tak rasa macam tu ke? Tag gambar duit Aku cukup menyampah kalau orang tag-tag gambar duit ni. Kalau tag gambar dengan gumpalan duit Euro 200 atau Pound Sterling atau Swiss Franc, aku tak kisah. Kurang-kurang nilai tu dah menunjukkan status kewangan yang kuat diperolehi daripada apa-apa sahaja skim yang mereka cuba perkenalkan kepada orang lain. Kalau setakat RM, sorrylah.. not impressed. Kalau berjaya sangat skim ko tuh, memang ko takkan buat kerja tag gambar orang kat Facebook sebaliknya hanya akan lepak-lepak di rumah sambil mengilatkan kereta Porsche dalam garaj. Iklan, iklan dan iklan Iklan yang dimaksudkan adalah iklan barangan, terutamanya daripada blogshop. Daripada korset, baju tidur seksi dan sebagainya sehinggalah ke spare part kereta, benda ni memang takde limit. Iklan adalah sesuatu yang sangat me...

Full article: http://ariffshah.com/kenapa-facebook-jadi-semakin-bosan/

Tweets

Facebook Group vs Facebook Fan Page: What’s Bet...

searchenginejournal.com 31 Jul '11, 2pm

Som additional insights . Based on our experience, the major drawback of Pages is that you can not message or send event u...

Kenapa Duit Jadi Semakin Murah? via @ariffshah

ariffshah.com 11 Aug '11, 7am

Perbelanjaan tahunan AS hampir mencecah $4 trillion setahun manakala pendapatan mereka hanyalah sebanyak $2 trillion setah...

Here’s a Quick Way to Upload Instagram Photos i...

liewcf.com 31 Jul '11, 8am

Instagram , popular photo sharing iPhone app, doesn’t upload the same photo into your Facebook album. If you would like to...

Creating the Perfect Facebook Experience | | #S...

searchenginejournal.com 01 Aug '11, 3am

Creating the Perfect Facebook Experience Last week I was talking to my Dad about a company he has been invested in for qui...