11 Aug '18, 2am

'Yang Telur Goreng Senyap La!' - Gaya Neelofa Dikritik, Chef Wan Selar Sikap Netizen Suka 'Membawang'

'Yang Telur Goreng Senyap La!' - Gaya Neelofa Dikritik, Chef Wan Selar Sikap Netizen Suka 'Membawang'

So what she does not have a perfect body or can walk like a super model? Its not her career pun punya la bodoh comment nitizen ni semua yg cetek akal fikiran mereka ini! Grow up for god sake jangan Malu kan orang Melayu sedang kan sakai dan Jakun dlm hutan itu pun saya rasa can still appreciate abit of beauty and creativity once a while. U really can learned alot from a type of person all this bitchy human beings with their nasty comments. They should pi suluh muka mereka dan badan masing2 jika cantik sangat nak menghina org lain seperti gitu. Shame on this disgusting people to be so prejudise and insulting against others just because they just want to be themselves. Yg muda biadap satu hal tetapi jika dah tua nak mampus pun terlibat mengutuk sama patut lah masyarakat these days bukan menjadi jadi lagi. Nak expect her to be so perfect pi suluh muka kau org tu dahulu lah if...

Full article: http://ohbulan.com/yang-telur-goreng-senyap-la-gaya-neelo...

Tweets

'Tak Berani Pulak Komen Ko*ek Dia..' - Chef Wan Sekali Lagi Tempelak Netizen Hipokrit

'Tak Berani Pulak Komen Ko*ek Dia..' - Chef Wan...

ohbulan.com 12 Aug '18, 2am

So lovely that Fazura gave Monalisa a chance to walked on her show to proof despite not having a perfect supermodel figure...

Azrel Ismail Dikritik Netizen Kerana Hina Orang Asli?

Azrel Ismail Dikritik Netizen Kerana Hina Orang...

beautifulnara.com 10 Aug '18, 8am

Pelakon Azrel Ismail kini menerima tempias kritikan netizen di Twitter kerana dianggap menghina Orang Asli. Semuanya keran...

(VIDEO) Gaya Neelofa Di KLFW Dikritik Netizen, ...

beautifulnara.com 13 Aug '18, 2am

Dipilih sebagai salah seorang selebriti memperagakan jenama antarabangsa di KLFW2018, Neelofa sekali lagi menjadi perhatia...

yup !!! setuju

yup !!! setuju

benashaari.com 10 Aug '18, 6am

Yer.. aku ada ramai kawan yang merokok dan juga tidak mengamalkan gaya hidup sihat. Aku tahu... itu hak mereka ! Mereka bo...

Pakai Baju Sama, Netizen Dakwa Neelofa Tiru Faz...

rotikaya.com 15 Aug '18, 11am

Sejak semalam kecoh di media sosial apabila pelakon dan pengacara Neelofa memakai busana yang diidamkan oleh pelakon Nur F...