28 Feb '13, 1pm

Perlu menetas sebelum boleh bertelur, Perlu jadi murid sebelum boleh menjadi guru

Perlu menetas sebelum boleh bertelur, Perlu jadi murid sebelum boleh menjadi guru

Bengkel Asas Fotografi Siri 2, Anjuran Tarmizi Shukri. 27/02/2013 | 7 Seperti yang semua maklum yang pada 2 minggu lepas, saudara Tarmizi Shukri ada menganjurkan Siri Jelajah Pertama Bengkel Asas Fotografi yang bertempat di Taman KLCC. Aku memang pada asalnya nak [...] BigPicture: Edisi Jangan Tidur Lagi 25/02/2013 | 34 Ini semua ceritanya pasal tajuk tu la aku dok saje kompang kat DenaiHati Network kat facebook malam kemarin (Jumaat malam Sabtu). Tup tup.. dalam dok propa sikit punye panjang, ade [...] BigPicture: Antara Dua Alam 22/02/2013 | 8 Ini lah dia kalau waktu di office aku tak terlalu sibuk. Capai kamera.. dan teruskan latihan penembakan. Selalu jugak la, aku kehulu-kehilir dengan bag kamera yang yang besar bagak tu. [...] WW: Raul Tikasep Natabaj 20/02/2013 | 10 NOTA: Catatan ini adalah catatan bergambar tanpa nota. Ianya seolah-olah tradisi pada hari Rabu untuk...

Full article: http://AzmanIshak.Com/

Tweets

Perlu menetas sebelum boleh bertelur, Perlu jadi murid sebelum boleh menjadi guru

Perlu menetas sebelum boleh bertelur, Perlu jad...

azmanishak.com 03 Mar '13, 11am

– adab kita kalau nak berguru atau menuntut sesuatu ilmu dengan orang lain… “simpan dulu ilmu yang kita ada, hadirkan seba...

Live blog update: Favourite Innovative Blog 2013

Live blog update: Favourite Innovative Blog 2013

ariffshah.com 01 Mar '13, 12pm

Gambar ihsan AE Alhamdulillah. Another success for blog.ariff. Berjaya memenangi award Favourite Innovative Blog 2013 di W...

Blog kenali pembaca anda:

denaihati.com 24 Feb '13, 1am

Assalamualaikum dan Salam 1Dunia, teringat ketika menghadiri satu seminar Blogging kata salah seorang top blogger, kita me...

Dinner for two: top 5 ultimate dining experiences

Dinner for two: top 5 ultimate dining experiences

aluxurytravelblog.com 28 Feb '13, 2pm

Tangled deep within Siem Reap’s tropical forests, the majestic temples of Angkor Wat are one of Cambodia’s most treasured ...

Why You Should Blog Less and Update More

Why You Should Blog Less and Update More

wolf-howl.com 26 Feb '13, 5pm

I know some of you reading still aren’t convinced. You think that you need to publish frequently to convince clients of yo...

Serius Sadis - Siri Foto Haiwan Sebelum Dan Sel...

blogserius.blogspot.com 28 Feb '13, 9am

Sad....... sad ........ sad. Sekiranya anda pecinta haiwan JANGAN klik link berita penuh di bawah kerana ianya akan membua...

Instagram Pertama Perdana Menteri Di Majlis #msmw2013 via @kujie

Instagram Pertama Perdana Menteri Di Majlis #ms...

kujie2.com 27 Feb '13, 2pm

Wah ! Makcik dalam instagram Perdana Menteri Malaysia Dato’ Seri Najib Tun Razak! Gambar pertama yang diinstagram di majli...

knape ye.. #lol Tolong jangan tanya kenapa tangan didagu - #MSMW2013

knape ye.. #lol Tolong jangan tanya kenapa tang...

azmanishak.com 01 Mar '13, 4am

Alhamdulillah, akhirnya segala teka-teki yang bermain difikiran pasal pemenang untuk Malaysia Social Media Week 2013 atau ...