12 Jun '18, 2am

Elly Mazlein Tuntut Belanja Raya Anak Daripada Bekas Suami

Macam ni la Lina Pom Pom, rasanya suami kamu ni memang species tak bertanggungjawab. Kamu nak war-warkan dalam media social pun rasanya dah takde kesan. Kamu dah berusaha sehabis baik, mungkin suami kamu ni memang tak ikhlas nak beri nafkah sebab anak tu anak dia dgn kamu. Dia pun dah ada anak lain dengan si faye tu. Kamu dah jalankan tanggungjawab kamu, kalau dia taknak juga tu nanti dia jawabla kat akhirat. Rasanya sudah-sudah la kamu asyik post dan up status pasal nafkah anak. Suami kamu ni memang species degil. Buat penat kamu dan sakit hati kamu je. Kamu bukan takde job, kamu tengah laku sekarang. Sebab tu la bekas suami kamu ni sambil lewa je pasal nafkah anak.

Full article: https://beautifulnara.com/elly-mazlein-tuntut-belanja-ray...

Tweets

8 Tahun Kahwin, Achey & Isteri Ambil Anak Angkat

rotikaya.com 13 Jun '18, 4am

Assalamualaikum Bismillah… alhamdulillah rezeki Allah hadir dengan pelbagai cara…setelah 8 tahun bersama masih belum punya...