27 May '18, 2pm

Video Syafiq Kyle Mel**cap Tersebar?

Video Syafiq Kyle Mel**cap Tersebar?

Dikala populariti Syafiq Kyle sedang meningkat naik, hari ini namanya menjadi perbualan hangat netizen di Twitter apabila dikaitkan dengan sebuah penyebaran video lucah yang viral di laman sosial tersebut sejak petang tadi. Di dalam video berdurasi 7 minit 21 saat itu, kelihatan seorang lelaki memuaskan nafsu serakahnya dengan mel**cap ketika sedang asyik “phone sex” bersama seorang wanita yang dikenali sebagai Mira. Ada yang mendakwa lelaki itu mirip sekali dengan Syafiq dan ia mencetuskan pelbagai tanda tanya dan spekulasi apatah lagi video itu tersebar pada bulan suci Ramadhan. Disebalik kehangatan kontroversi ini, ada pula yang mengambil kesempatan dengan menjual video lucah tersebut. Setakat ini Syafiq masih belum memberikan sebarang respon mengenai isu panas ini. Erm, harapnya netizen tidak terus membuat spekulasi liar, siapa tahu itu cuma pelanduk dua serupa sahaja ...

Full article: https://beautifulnara.com/video-syafiq-kyle-melcap-tersebar/

Tweets

Betul ke Video Syafiq Kyle Beronani tersebar? (Video)

Betul ke Video Syafiq Kyle Beronani tersebar? (...

mediamalaya.com 28 May '18, 12am

OMG! di bulan Ramadan ini perkara yang paling kita nak elak ialah penyebaran video tidak elok seorang artis. Ketika ini, p...

Video Lucah Syafiq Kyle Mula Dijual Di Twitter?

rotikaya.com 27 May '18, 4pm

Seorang pengguna Twitter hari ini mendakwa beliau memiliki video penuh seorang pelakon lelaki popular yang didakwa sedang ...

Peminat Minta Syafiq Kyle Buktikan Diri Tak Ber...

rotikaya.com 28 May '18, 4am

Selepas timbul video lucah ketika bulan Ramadhan, hari ini Syafiq Kyle ada memuat naik sekeping gambar sambil mengucapkan ...

Penyebaran Video Lucah Syafiq Kyle Bermotifkan Dendam?

Penyebaran Video Lucah Syafiq Kyle Bermotifkan ...

beautifulnara.com 29 May '18, 2am

Selepas pendedahan perbualan yang kononnya Syafiq Kyle merayu agar Faizi Khairudin memadam beberapa video didakwa miliknya...

Syafiq Kyle Minta Maaf, Merayu Padamkan Video

rotikaya.com 28 May '18, 5pm

Lebih 24 jam dari masa tersebarnya video Syafiq Kyle didakwa melakukan aksi lucah, masih tiada kenyataan rasmi dari pelako...

Kontroversi Video Lucah : Ada Pihak Dakwa Mira ...

beautifulnara.com 28 May '18, 3am

aku heartbroken jugak dgr news ni, kalau btul SK buat bende x senonoh tu minta2 laa bertaubat n do public apology utk clea...

Gossip Syafiq Kyle: Mira ‘Virtual Crush’ pondan? https://t.co/WpxXjWnvyo

Gossip Syafiq Kyle: Mira ‘Virtual Crush’ pondan...

mediamalaya.com 28 May '18, 4am

Sejak tersebarnya video Syafiq Kyle dikatakan beronani melalui phone sex semalam, perempuan bernama Mira menjadi perhatian...

Dihimpit Kontroversi Video Lucah, Syafiq Kyle M...

ohbulan.com 28 May '18, 4am

5 Permainan Masa Kanak-Kanak Yang Sukar Dilupakan! No. 5 Tu, Memang Power Habis! Pernah Hidup Susah & Dicemuh Kerana Anak ...

(FOTO) Syafiq Kyle Merayu Pada Seorang Lelaki U...

beautifulnara.com 28 May '18, 6pm

Astaghfirullahal’azim.. apa lagi isu yg nak di tambah ni..? begini sekali syafik kyle “di telanjangkan”..? Mana peginya pe...

Syafiq Kyle Nafi Kurus Sebab Dadah

beautifulnara.com 22 May '18, 2pm

Penurunan berat badan pelakon Syafiq Kyle yang dikatakan agak mendadak menimbulkan pelbagai spekulasi. Mula tersebar dakwa...

Laman Twitter Perangkap Artis Untuk Dapatkan Dan Jual Video Lucah?

Laman Twitter Perangkap Artis Untuk Dapatkan Da...

beautifulnara.com 28 May '18, 7am

Percayakah anda jika ada laman media sosial yang menyasarkan untuk mencipta keuntungan dengan menggunakan video lucah arti...

Syafiq Kyle minta maaf dan mohon padam videonya (4 Gambar)

Syafiq Kyle minta maaf dan mohon padam videonya...

mediamalaya.com 29 May '18, 3am

Sudah lebih 24 jam namun pihak Syafiq Kyle masih belum mengeluarkan apa-apa kenyataan kepada umum berkenan penyebaran vide...

Selepas 2 hari video viral, Syafiq Kyle beri kenyataan

Selepas 2 hari video viral, Syafiq Kyle beri ke...

mediamalaya.com 30 May '18, 4am

Kontroveri paling hangat di bulan Ramadan telah melanda Syafiq Kyle apabila seorang lelaki merupai Syafiq Kyle sedang mela...

Sebar Video Syafiq Kyle Kerana Balas Dendam

rotikaya.com 29 May '18, 4am

Satu persatu nampaknya mula didedahkan dalam kontroversi Syafiq Kyle dan video lucahnya. Terbaru individu bernama, Faizi K...