13 Jan '18, 3am

Gara-gara Gurauan Mengenai Bermadu, Zulin Aziz Berbalah Dengan Netizen

Gara-gara Gurauan Mengenai Bermadu, Zulin Aziz Berbalah Dengan Netizen

Saya yang difitnah saya pulak yg kena saman ke? Sebab suaminya peguam? Saya ada segala bukti. Alhamdulillah syukur saya screenshot semuanya sebelum awak delete komen-komen awak tadi. Tidak ada satu perkataan dari saya pun menfitnah awak .Malah awak yg buat itu terhadap saya Saya sekadar bagi ruang pada awak untuk luahkan apa awak rasa oleh kerana awak keep comment saya dan menghentam saya secara terbuka. Sekiranya awak tidak mahu identiti awak dikenali adalah pekara paling mustahil sekali apabila dari awalnya awak menulis di ruang comment melalui akaun Facebook awak sendiri dan sekiranya saya tidak post tentang awak tetap masih public boleh baca segala tohmahan awak terhadap saya. Apabila saya bertindak begitu awak pula yang delete segala comment dan buat laporan terhadap saya kes cyberbullying. Siapa yang buli siapa? Mereka-mereka ni tak backup saya kalau saya yang salah....

Full article: https://beautifulnara.com/gara-gara-gurauan-mengenai-berm...

Tweets

Digelar ‘Perempuan Melayu Sundal’, Zulin Aziz Beri Tempoh 24 Jam Untuk Pengguna FB Minta… https://t.co/P7zmpgWK0o

Digelar ‘Perempuan Melayu Sundal’, Zulin Aziz B...

beautifulnara.com 13 Jan '18, 9am

Dalam entri penulis sebelum ini, Zulin Aziz telah berbalah dengan seorang pengguna Facebook yang menggelarnya ‘perempuan M...

Digelar ‘Perempuan Melayu Sundal’ – Zulin Aziz ...

ohbulan.com 13 Jan '18, 4am

5 Bulan Lupa Bayar Bil Api, Hanis Zalikha Sekeluarga Bergelap. Siap Candle Light Dinner Lagi! ‘Jadilah Tebal Macam Tu’ – A...

Gelar Zulin Aziz ‘Sundal’ Kerana Kenyataan Mengenai ‘Bermadu’, Pengguna Facebook Mohon Maaf https://t.co/gvl4ceNhSb

Gelar Zulin Aziz ‘Sundal’ Kerana Kenyataan Meng...

beautifulnara.com 15 Jan '18, 1am

Pengguna Facecook itu memberi reaksi kepada artikel Harian Metro dengan membuat kenyataan menggunakan akaunnya menggelar Z...

'Patut Ke Saya Saman Si 'Abang Nak Jub*r' Ni' – Tidak Dapat Dikesan, Ifa Raziah Bengang Dengan Roslan Shah?

'Patut Ke Saya Saman Si 'Abang Nak Jub*r' Ni' –...

ohbulan.com 13 Jan '18, 2am

Kalau ikut hati, Aku & Kak Shila mmg nak saman kau…tapi semua orang kenal kau la. Bukannya kau ada duit nak bayar pun. Soa...

Gara-gara Dituduh Hamilkan Gadis, Raja Afiq Tiada Job, Kini Jual Roti Jala

Gara-gara Dituduh Hamilkan Gadis, Raja Afiq Tia...

beautifulnara.com 13 Jan '18, 7am

Baru-baru ini, seorang gadis telah membuat pengakuan kepada mStar Online bahawa dia telah dihamilkan oleh seorang aktor dr...