06 Jan '18, 8am

Ini Cara Untuk Naik Uber ke KLIA Secara PERCUMA

Ini Cara Untuk Naik Uber ke KLIA Secara PERCUMA

Celcom Axiata Berhad hari ini mengumumkan kerjasama yang dijalinkan dengan perkhidmatan pengangkutan digital, Uber Malaysia. Kerjasama ini akan memberikan pelbagai faedah kepada pengguna Celcom yang turut melanggan Uber dalam masa beberapa bulan akan datang. Penumpang Uber yang juga pengguna pascabayar dan prabayar Celcom bakal dapat menikmati : ● Menaiki Uber secara percuma atau dengan kadar diskaun sebagai sebahagian daripada program kesetiaan mereka. ● Menaiki Uber secara percuma ke KLIA atau KLIA2 dengan melanggani pakej perayauan antarabangsa Celcom Passport Sebagai ganjaran kepada para pemandu Uber yang setia, Celcom akan menawarkan mereka dengan pelbagai pilihan peranti yang terkini, sesuai dipadankan dengan rangkaian Lightning Fast LTE Celcom serta digabungkan bersama pelan Celcom FIRST™ serta pelbagai faedah tambahan. Antaranya ialah tiada caj ke atas kuota intern...

Full article: http://www.budiey.com/celcom-uber/

Comments

  1. 19 Jan '18, 5am

    @7JW aku pun ingatkan tiap-tiap kali boleh dapat, rupanya hanya satu kali je. Gunakan rm 5 tu belilah satu apps yang murah, kira ni bayar harga satu apps boleh dapat dua apps la ni hahaha

    • See on:
  2. 19 Jan '18, 5am

    @blankspace2295 Tulah yang aku pelik sebab masa beli tu tak discount pun rm 5, rupanya lepas tu baru dia bagi balik rm 5 tu. Ni cara mereka nak tarik korang beli banyak apps la ni

    • See on:
  3. 19 Jan '18, 4am

    @imecjw04 yeke? tp ni bgi uber punya, biasa I pakai grab je
    mcm rebate RM5 ni android users dapat je..ios user rugi la

    • See on:
  4. 19 Jan '18, 4am

    @Milaash yer, mcm @blankspace2295 cakap tu
    pengguna celcom ke xpax dpt jugak, klau celcom akan tambah kat bill bulanan tp xpax terus tolak kredit

    • See on:
  5. 19 Jan '18, 3am

    alamak..kali pertama saje dapat percuma.. kalau tiap tiap kali dapat lagi bagus hehe

    • See on:
  6. 19 Jan '18, 3am

    Celcom cash back rebates tu untuk orang yg first time purchase tau. Yg dah pernah beli apps kat google store tak valid untuk dapatkan rm5 rebates tu. hahaha

    • See on:
  7. 19 Jan '18, 3am

    Aku dah pernah try beli apps guna rebate ni. Senang je beb. Tapi make sure set up celcom billing tu dulu tau. Cara senang je. Login Google Playstore. Lepas tu tekan account. Next tekan kat payment method and pilih celcom billing. Isi semua details. Then save! Senangkan? Hahaha

    • See on:
  8. 18 Jan '18, 3pm

    ada tak kaki game yang pernah beli guna yang rebate ni? aku ada rm 5 ni tapi tak taulah macam mana nak guna ni

    • See on:
  9. 18 Jan '18, 5am

    wah user Celcome blh dapat percuma pergi KLIA ??? dah jimat rm60 !! baloi je ni

    • See on:
  10. 18 Jan '18, 3am

    @milash mslhnye bukan sumanya yg ko nk ada free je..ada yg kna byar jugak.kaki game taw laa...klu x ko stuck kt level tu je la..dapat save skit pon jadi la...

    • See on:
  11. 18 Jan '18, 3am

    @hussain setaw aq xpax pon ada je promo2 dia bg.kn dia pon bwh celcom jgk.mcm readers lain ckp rebate tu,ada jgak untuk xpax .klu suma untuk postpaid mcm unfair pulak kn.aq pon nk try check

    • See on:
  12. 17 Jan '18, 3pm

    aku tak pernah lagi guna, memberku yang dapat rm 5 tu. tunggu nanti aku tanya jap sebab aku pun tak faham sangat macam mana nak guna ni dalam play store

    • See on:
  13. 17 Jan '18, 2am

    Ye ke boleh dapat cashback from google playstore? Boleh percaya ke ? Tknak aku. Kang dia potong duit aku lagi banyak. Bukan bolh percaya sangat benda ni pun. Lulz.

    • See on:
  14. 17 Jan '18, 2am

    Kan skang ni banyak benda free boleh korang download. Daripada korang nak bayau semata2 nak dapatkan apps yg korang pakai kejap je. Lps tu uninstall balik. Buat apa. Lol.

    • See on:
  15. 16 Jan '18, 5pm

    apa benefit celcom bleh bagi ? == bukan hanya satu kali uber tipu orang sign celcome lah.. plan die smua mahal..

    • See on:
  16. 16 Jan '18, 3pm

    rasanya xpax tu ada jugak. aku pernah nampak yang xpax tu boleh dapat cashback dekat google play store tapi tak pasti macam mana nak buat tu

    • See on:
  17. 15 Jan '18, 4am

    Bagus lah celcom bagi banyak benda free kat customer dia. Apa lagi benda free dia bagi ea? Aku tak rajin update sangat. Slalunya budak2 rumah aku yg update. Hahaha

    • See on:
  18. 15 Jan '18, 4am

    bagus...celcom selalu balas kpd customersnya!! tapi kalau xpax?? skrg ade promo ke tak

    • See on:

Tweets

@syaidaazhar

beautifulnara.com 06 Jan '18, 1pm

Eh … knpa tahniah kat azwan ali sbb adk dia yg jd MB. Ucapan u tu spt Azwan Ali yg jd MB. Azwan ni klu jd MB habis Slngor ...

12 Perkara Buat Anda Yang Ingin Menambah Pendapatan Dengan Uber

12 Perkara Buat Anda Yang Ingin Menambah Pendap...

majalahniaga.com 05 Jan '18, 12pm

Nota Editor : Artikel ini merupakan hasil perkongsian daripada Tuan Syed Amirul. Beliau juga berpengalaman dalam perkhidma...

PETRONAS Nak Bagi 6x Mesra Points Untuk Anda!

rotikaya.com 09 Jan '18, 1pm

Dalam banyak-banyak stesen pam minyak, PETRONAS antara yang menjadi pilihan rakyat Malaysia. Selain mempunyai Kedai Mesra ...

PERFUME PERCUMA DARIPADA

cutecarry.com 16 Jan '18, 1pm

Excited tak? CuteCarry akan memberi perfume percuma kepada PESERTA BERTUAH . Pemilihan dibuat berdasarkan kepada kriteria ...

'Sarat Mengandung, Terlalu Miskin' -Pasangan In...

ohbulan.com 07 Jan '18, 7am

‘Jantung Aku Macam Nak Luruh’- Doktor Kongsi Kisah Seram Terjadi Di Pusat Beli Belah Terkenal Di Johor. Tahu Di Mana? [VID...

via Budiey

via Budiey

budiey.com 06 Jan '18, 10am

Bagi saya, ini adalah satu taktik jijik, yang paling rendah dan paling ‘BANGSAT’ untuk menjatuhkan kredibiliti seseorang. ...

Zaman kini berubah, dan perniagaan kini banyak beralih ke Internet untuk mengaut pasaran yang lebih besar dan...

Zaman kini berubah, dan perniagaan kini banyak ...

irfankhairi.com 06 Jan '18, 7am

Pemasaran video menjadi semakin penting. Kini, di Facebook sahaja 4 bilion video ditonton dalam masa sehari! Pemasaran vid...

Di Jepun -murid diwajibkan membasuh pinggan sendiri setiap hari, dalam sepanjang pengajian mereka. Mereka juga...

Di Jepun -murid diwajibkan membasuh pinggan sen...

rmf7.wordpress.com 06 Jan '18, 9am

Setiap hari murid bertugas yang dilantik akan mengangkat periuk makanan yang dimasak oleh tukang masak sekolah dari bilik ...

Remy Ishak Nafi Gosip Sudah Bernikah Secara Rahsia

Remy Ishak Nafi Gosip Sudah Bernikah Secara Rahsia

beautifulnara.com 07 Jan '18, 7pm

Gara-gara tersebarnya beberapa foto Remy Ishak berpakain seperti pengantin dipercayai disebuah majlis perkahwinan, ada yan...

Orang Malaysia ni memang malas ke?

Orang Malaysia ni memang malas ke?

amazingnara.com 06 Jan '18, 1pm

Pekerja di Malaysia direkodkan bekerja paling lama dengan purate 15 jam lebih lama daripada waktu bekerja dalam tempoh sem...