31 Dec '17, 2am

Review Wireless Earphones SUDIO TRE

Yeay, selamat tahun baru 2018 guys! Dah tak lama lagi kita akan menyambut tahun baru. Seperti yang Budiey katakan sebelum ni, muzik dan saya tak dapat dipisahkan. Setiap hari nak kena layan muzik walaupun tengah workout kat gym. Sepanjang tahun ni, banyak lagu-lagu yang best. Tapi lagu best pun tak guna kalau pendengaran atau mutu bunyi tu tak power. Sekarang lebih senang apabila Budiey dah guna wireless earphones SUDIO TRE dari jenama SUDIO dari Sweden ni. Korang boleh follow IG: @sudiosweden.

Full article: http://www.budiey.com/sudio-tre/

Tweets

Espple: A Wireless Apple 1 on an ESP8266

Espple: A Wireless Apple 1 on an ESP8266

hackaday.com 30 Dec '17, 12pm

The Apple 1 experience is easily emulated, of course, but this ESP8266 emulates the Apple 1 on hard mode . Dubbed the Espp...

Wireless Charger Truck Mod Keeps Juice Flowing ...

hackaday.com 31 Dec '17, 9am

Wireless charging is great tech, but its relative novelty means it may not be everywhere you want it. When one of those pl...

Make a Wireless Thermometer with a @MicrochipTech PIC16F @Microcontroller

Make a Wireless Thermometer with a @MicrochipTe...

allaboutcircuits.com 02 Jan '18, 3pm

The receiver picks up all kinds of signals and noise. The software has some debugging code and a MAX232 to see what's happ...