14 Dec '17, 3am

2018 Kia Picanto specs teased ahead of M’sian launch https://t.co/qcxQN4f305

2018 Kia Picanto specs teased ahead of M’sian launch https://t.co/qcxQN4f305

Not very long until the launch of the new Kia Picanto , it seems – distributor Naza Kia has opened a new teaser website for the car, and while it doesn’t specifically mention the name of the “compact” model, the sole image of the headlight confirms that we’re talking about the next-generation A-segment hatch.

Full article: https://paultan.org/2017/12/14/2018-kia-picanto-specs-tea...

Comments

  1. 20 Jan '18, 1pm

    Serius la ni Picanto gen baru, lawa siot!
    Safety features tip top kot macam tak caya ni kereta segment A, siap ade Apple Carplay kot!

    • See on:
  2. 19 Jan '18, 1am

    Heheeh tak lama lagi balik kampung bawak kereta baru la sebab Picanto nak keluar!

    • See on:
  3. 18 Jan '18, 12pm

    Okay nak tahu siapa yang design kereta Picanto ni memang cantik. Geram sungguh tengok memang dah lama tunggu kereta macam ni. Picanto ni ada berapa warna ya? Nak cari kuning barulah BUMBLEBEEEEE

    • See on: Twitter
  4. 17 Jan '18, 1pm

    Wow great info about the new Picanto, can’t wait to test drive it soon. The design and price is reasonable, i like the yellow colour so much

    • See on:
  5. 17 Jan '18, 1pm

    Lampu pun dah cantik. Tak sabar pulak tunggu official launch nanti. Nak pergi showroom tengok!

    • See on:
  6. 15 Jan '18, 12pm

    Uishhhhh dia punya teaser nampak garang,but for sure quality dia confirm 100% terbaik dari ladang,aku paling suka lampu depan dia pehh

    • See on:
  7. 14 Jan '18, 10am

    Looks like Myvi has a new threat. Picanto > Myvi the safety features is a game changer!

    • See on:
  8. 13 Jan '18, 5pm

    Suka betul style Kia ni bila released kereta baru, dia bagi info sikit2 je. Tapi baru sikit dah tergoda.

    • See on:
  9. 13 Jan '18, 1pm

    Memang cantik Kia Picanto ni. Cuma nak tanya, ada warna lain tak selain warna kuning?

    • See on:
  10. 12 Jan '18, 12pm

    Sebelum launch kasi info sikit-sikit dulu. Tapi tu la, still buat orang teruja dan ternanti-nanti. Tengok sikit pun dah tergoda, apatah lagi tengok depan-depan lepas launch. Headlight tu merecik!

    • See on:
  11. 11 Jan '18, 3pm

    wah dah keluar ye. Nampak warna kuning lawa betul. Lain betul daripada yang lain. Kena test drive ni nanti.

    • See on:
  12. 09 Jan '18, 2pm

    Okay nak tahu siapa yang design kereta Picanto ni memang cantik. Geram sungguh tengok memang dah lama sangat tunggu macam ni. Picanto ada berapa warna eh? Sebab sebelum ni saya pernah nampak teaser warna kuning.

    • See on:
  13. 09 Jan '18, 12pm

    Power la designer Picanto baru ni. Baru ni ada nampak teaser design memang power betul, ada berapa pilihan warna entah? Haritu tengok gambar warna kuning saja pun nampak gempak habis

    • See on:
  14. 09 Jan '18, 12pm

    Woww can't wait to test drive the new Kia picanto ni. Kia always lain daripada yang lain

    • See on:

Tweets

BMW X7 – big SUV teased ahead of late-2018 launch https://t.co/2ncNY4qQev

BMW X7 – big SUV teased ahead of late-2018 laun...

paultan.org 20 Dec '17, 12pm

is still a whole year away, but Munich has already begun teasing the flagship luxury SUV as it begins building pre-product...

Looking ahead to #mobile video ads in 2018

godaddy.com 19 Dec '17, 1pm

In-stream video ads — These ads play before or during the video. The viewer is required to watch five seconds of your ad b...