30 Nov '17, 11am

Lagu Duet Aliff Syukri Banyak “Dislike” , Netizen Salahkan Nur Sajat https://t.co/7BH2TyrqV9

aku pon pelik, kenapa byk2 org sajat jgk yg dia pilih?? padahal bini aliff ni penyanyi, sah2 suara sedap. kalau dia amek bini dia sbgai duet lgi ramai org akn puji dan dgr lagu ni, sbb org smua rindu suara bini dia tu. tambah pulak strategi marketing sbb pernah dgr lgu iklan produk dia yg aura 7 bunga tu. sedap je dia duet dgn bini dia. ni gara2 si sajat laa ni, ikut je ckp pondan tua tu. dah laa video kt instagram dia duet entah apa2. terkinja kinja mcm beruk, muka pon dh lain skrg ni. harap laa aliff cancel je utk berduet dgn sajat, better ambil bini dato. sian bini dato, konfom sedih bila tgk suami kena kutuk gara2 pondan sajat tu.

Full article: https://beautifulnara.com/lagu-duet-aliff-syukri-banyak-d...

Tweets

ALIFF SYUKRI PELIK LAGU DUET BANYAK 'DISLIKE' - NETIZEN SALAHKAN SAJAT Video lirik lagu duet usahawan terkenal,...

ALIFF SYUKRI PELIK LAGU DUET BANYAK 'DISLIKE' -...

myartis.com 01 Dec '17, 12am

Video lirik lagu duet usahawan terkenal, Datuk Seri Aliff Syukri dengan Nur Sajat bertajuk 'Abang Dah Tegur' yang dimuatna...

Lagu Duet Aliff Syukri Dan Nur Sajat Dikritik Netizen

Lagu Duet Aliff Syukri Dan Nur Sajat Dikritik N...

beautifulnara.com 22 Nov '17, 12pm

Berapa markah dgn vokal sy dan sajat kalau 1-10 korang nak kasi?? Disebbakan ramai yg dah tak tahan nak dengar single saya...

[VIDEO] Lagu Penuh Duet Aliff Syukri & Saj...

ohbulan.com 21 Nov '17, 3am

‘Dah, Nanti Istighfar Banyak-Banyak’ – Netizen Pertikai Neelofa Hadiri ‘Fashion Show’ Victoria’s Secret [VIDEO] Lagu Penuh...

Kenapa Tahun 2017 Banyak Sangat Artis Pakai War...

rotikaya.com 06 Dec '17, 4am

Kalau anda selongkar almari pakaian sesiapapun, pasti akan ada sekurang kurangnya sehelai persalinan merah yang menjadi ke...

Inilah Harissa Adlynn, Penyanyi Lagu Latar Roma...

beautifulnara.com 29 Nov '17, 1pm

Mesti anda dah tonton video pernikahan Fattah Amin dan Fazura yang menggunakan lagu romantik nyanyian seorang penyanyi wan...