30 Nov '17, 5am

‘Sempat Tengok Melalui Video Call’ – Nonny AF5 Luah Rasa Sebak, Tak Sempat Jumpa Arwah Ayah https://t.co/2bHoCV1EJb…

‘Sempat Tengok Melalui Video Call’ – Nonny AF5 Luah Rasa Sebak, Tak Sempat Jumpa Arwah Ayah https://t.co/2bHoCV1EJb…

Sakit sangat sangat.. aku redha.. tapi… aku x sempat jumpa.. Ya Allah rasa sakit & sedih tu sampai skrg.. time kerja,time tgh sembang,tgh gelak,tgh driving, bila2 masa lah.. airmata tu sendiri jatuh x henti.. aku nak jumpa.. tapi x sempat… mama… kenapa sakit sgt… aku rasa mcm arwah masih ada.. dari pagi aku & adik aku cari flight utk blk kampung,petang baru dpt.. sampai je semua dah selesai.. orang boleh ckp ”eh bapa kau meninggal apsal x balik?” diorg xtau mcm mana payah aku pegi cari tiket nak blk sbb masa tu semua flight dah full..bukan 1 airport aku pegi,check online,semua aku cari..tapi org boleh ckp mcm tu..diorg xtau cerita sebenar.. aku sempat video call je.. sedih kan?.. petanda yg sgt sakit,masa tu tgh shooting cerita Cinta Hati Abah.. Lagu ni sgt bermakna buat aku,aku buat mmg utk arwah.. terima kasih akak..terima kasih abg… . aku kerja jauh dari keluarga,aku dt...

Full article: http://ohbulan.com/sempat-tengok-melalui-video-call-nonny...

Tweets

Daddy Rindu Kamu-3 Bulan Dihalang Jumpa Anak, Video Nedim Buat Netizen Menangis

Daddy Rindu Kamu-3 Bulan Dihalang Jumpa Anak, V...

ohbulan.com 02 Dec '17, 3am

Today is my son Dre’s birthday , Happy 6th birthday Sayang Daddy , you are a big boy now , I’m so proud of what you have a...

What should we call a Leafy Neckdown? (Survey)

What should we call a Leafy Neckdown? (Survey)

treehugger.com 30 Nov '17, 5pm

has been defined as “the principle that citizens can undertake direct low-cost, high-reward actions that immediately impro...