12 Aug '17, 9am

Awal Ashaari Bengang Dituduh Menunjuk Kaya

Nak jadi artis kena muka kuali, telinga kuali! Org nk ckp apa lantak laa x payah amik pusing sngt! Lain laa diorg tu fitnah ke tahap jejaskan periuk nasi awak! Setakat diorg nak kutuk2, sindir2 tu semua org merasa, bkn artis jer! Ustaz yg penceramah agama terkenal pun kena, pemimpin negara pun kena, pegawai penguatkuasa krjn pun kena, semua kena! X tahan kena kutuk tutup jer ruang komen tu, atau block jer org tu! Xkan hal2 basic mcm tu artis senior mcm Awal ni x reti nak handle? Mcm pompuan laa kau ni! Hati tisu! Tngk Fattah Amin rilek je dia hadap haters yg x henti2 provoke dia. Sampai hina keluarga dia pun dia rilek lg! Sbb dia tau ini zaman media sosial! Freedom of speech! Sapa2 bole ckp apa yg dia nak cuma kalau dah tahap menfitnah nnt kena saman jgn laa salahkan org lain pulak! X payah kecoh2 laa Awal! Awak pun pengacara rancangan gossip, biasa citer kisah org, ni ken...

Full article: https://www.rotikaya.com/awal-ashaari-bengang-dituduh-men...

Tweets

DITUDUH MENUNJUK KAYA - AWAL ASHAARI LUAH RASA BENGANG Baru-baru ini, pelakon dan pengacara Awal Ashaari telah...

DITUDUH MENUNJUK KAYA - AWAL ASHAARI LUAH RASA ...

myartis.com 13 Aug '17, 2am

Baru-baru ini, pelakon dan pengacara Awal Ashaari telah meluahkan rasa bengangnya terhadap satu komen yang mendakwa diriny...

Bukannya Kitorang Naik Private Jet- Berang Ditu...

ohbulan.com 12 Aug '17, 7am

‘Bukannya Kitorang Naik Private Jet’ – Berang Dituduh Menunjuk, Ini Respon Awal Ashaari Gara-Gara Komen Ini, Siapa Sangka ...