Comments

  1. 06 Feb '18, 1pm

    Also, please check this http://projectoreviews.com/tag/tenker/

    • See on:
  2. 20 Jan '18, 1pm

    Serius la ni Picanto gen baru, lawa siot!
    Safety features tip top kot macam tak caya ni kereta segment A, siap ade Apple Carplay kot!

    • See on:
  3. 19 Jan '18, 5am

    @7JW aku pun ingatkan tiap-tiap kali boleh dapat, rupanya hanya satu kali je. Gunakan rm 5 tu belilah satu apps yang murah, kira ni bayar harga satu apps boleh dapat dua apps la ni hahaha

    • See on:
  4. 19 Jan '18, 5am

    @blankspace2295 Tulah yang aku pelik sebab masa beli tu tak discount pun rm 5, rupanya lepas tu baru dia bagi balik rm 5 tu. Ni cara mereka nak tarik korang beli banyak apps la ni

    • See on:
  5. 19 Jan '18, 4am

    @imecjw04 yeke? tp ni bgi uber punya, biasa I pakai grab je
    mcm rebate RM5 ni android users dapat je..ios user rugi la

    • See on:
  6. 19 Jan '18, 4am

    @Milaash yer, mcm @blankspace2295 cakap tu
    pengguna celcom ke xpax dpt jugak, klau celcom akan tambah kat bill bulanan tp xpax terus tolak kredit

    • See on:
  7. 19 Jan '18, 3am

    alamak..kali pertama saje dapat percuma.. kalau tiap tiap kali dapat lagi bagus hehe

    • See on:
  8. 19 Jan '18, 3am

    Celcom cash back rebates tu untuk orang yg first time purchase tau. Yg dah pernah beli apps kat google store tak valid untuk dapatkan rm5 rebates tu. hahaha

    • See on:
  9. 19 Jan '18, 3am

    Aku dah pernah try beli apps guna rebate ni. Senang je beb. Tapi make sure set up celcom billing tu dulu tau. Cara senang je. Login Google Playstore. Lepas tu tekan account. Next tekan kat payment method and pilih celcom billing. Isi semua details. Then save! Senangkan? Hahaha

    • See on:
  10. 19 Jan '18, 1am

    Heheeh tak lama lagi balik kampung bawak kereta baru la sebab Picanto nak keluar!

    • See on:
  11. 18 Jan '18, 3pm

    ada tak kaki game yang pernah beli guna yang rebate ni? aku ada rm 5 ni tapi tak taulah macam mana nak guna ni

    • See on:
  12. 18 Jan '18, 12pm

    Okay nak tahu siapa yang design kereta Picanto ni memang cantik. Geram sungguh tengok memang dah lama tunggu kereta macam ni. Picanto ni ada berapa warna ya? Nak cari kuning barulah BUMBLEBEEEEE

    • See on: Twitter
  13. 18 Jan '18, 5am

    wah user Celcome blh dapat percuma pergi KLIA ??? dah jimat rm60 !! baloi je ni

    • See on:
  14. 18 Jan '18, 3am

    @milash mslhnye bukan sumanya yg ko nk ada free je..ada yg kna byar jugak.kaki game taw laa...klu x ko stuck kt level tu je la..dapat save skit pon jadi la...

    • See on:
  15. 18 Jan '18, 3am

    @hussain setaw aq xpax pon ada je promo2 dia bg.kn dia pon bwh celcom jgk.mcm readers lain ckp rebate tu,ada jgak untuk xpax .klu suma untuk postpaid mcm unfair pulak kn.aq pon nk try check

    • See on:
  16. 17 Jan '18, 3pm

    aku tak pernah lagi guna, memberku yang dapat rm 5 tu. tunggu nanti aku tanya jap sebab aku pun tak faham sangat macam mana nak guna ni dalam play store

    • See on:
  17. 17 Jan '18, 1pm

    Wow great info about the new Picanto, can’t wait to test drive it soon. The design and price is reasonable, i like the yellow colour so much

    • See on:
  18. 17 Jan '18, 1pm

    Lampu pun dah cantik. Tak sabar pulak tunggu official launch nanti. Nak pergi showroom tengok!

    • See on:
  19. 17 Jan '18, 2am

    Ye ke boleh dapat cashback from google playstore? Boleh percaya ke ? Tknak aku. Kang dia potong duit aku lagi banyak. Bukan bolh percaya sangat benda ni pun. Lulz.

    • See on:
  20. 17 Jan '18, 2am

    Kan skang ni banyak benda free boleh korang download. Daripada korang nak bayau semata2 nak dapatkan apps yg korang pakai kejap je. Lps tu uninstall balik. Buat apa. Lol.

    • See on:
  21. 16 Jan '18, 5pm

    apa benefit celcom bleh bagi ? == bukan hanya satu kali uber tipu orang sign celcome lah.. plan die smua mahal..

    • See on:
  22. 16 Jan '18, 3pm

    rasanya xpax tu ada jugak. aku pernah nampak yang xpax tu boleh dapat cashback dekat google play store tapi tak pasti macam mana nak buat tu

    • See on:
  23. 15 Jan '18, 12pm

    Uishhhhh dia punya teaser nampak garang,but for sure quality dia confirm 100% terbaik dari ladang,aku paling suka lampu depan dia pehh

    • See on:
  24. 15 Jan '18, 4am

    Bagus lah celcom bagi banyak benda free kat customer dia. Apa lagi benda free dia bagi ea? Aku tak rajin update sangat. Slalunya budak2 rumah aku yg update. Hahaha

    • See on:
  25. 15 Jan '18, 4am

    bagus...celcom selalu balas kpd customersnya!! tapi kalau xpax?? skrg ade promo ke tak

    • See on:
  26. 14 Jan '18, 10am

    Looks like Myvi has a new threat. Picanto > Myvi the safety features is a game changer!

    • See on:
  27. 13 Jan '18, 5pm

    Suka betul style Kia ni bila released kereta baru, dia bagi info sikit2 je. Tapi baru sikit dah tergoda.

    • See on:
  28. 13 Jan '18, 1pm

    Memang cantik Kia Picanto ni. Cuma nak tanya, ada warna lain tak selain warna kuning?

    • See on:
  29. 12 Jan '18, 12pm

    Sebelum launch kasi info sikit-sikit dulu. Tapi tu la, still buat orang teruja dan ternanti-nanti. Tengok sikit pun dah tergoda, apatah lagi tengok depan-depan lepas launch. Headlight tu merecik!

    • See on:
  30. 11 Jan '18, 3pm

    wah dah keluar ye. Nampak warna kuning lawa betul. Lain betul daripada yang lain. Kena test drive ni nanti.

    • See on:

Show older comments...